News 24 - Tirana, Albanien - Online Sehen

Lädt News 24... Bitte warte

Noch keine Bewertungen. Sei der erste der eine schreibt
Guest
PaqsorFrashri

Paqsor Frashri

Ku i merni keto lajme ju genjeshtar te news 24 ne jetojme ne New York dhe nuk shofim ndonje stuhi si e shikoni ju nje shtet DROGAXINJESH

März 9, 2018, 10:49 nachm. GMT

BashkTV

Bashk TV

Watch live at www.Bashk.tv

Sept. 2, 2017, 4:28 nachm. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/ http://tv-shqip-hd.at.ua/

April 30, 2017, 8:32 nachm. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

shurdhasarah@yahoo.com

Feb. 9, 2017, 2:50 nachm. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

sarahshurdha

Aug. 21, 2016, 11:21 vorm. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/

Dez. 28, 2015, 6 nachm. GMT

Peter Haerens

Peter Haerens

Félicitations aux Stars Albaniain et Belges de Nonaj Balkan de la part de votre collegue Peter Haerens

Sept. 18, 2015, 8:44 nachm. GMT

TvLive

TvLive

http://www.shijoje.info <--- Shiko Tv Shqiptare Live Dhe Sport Live

Feb. 9, 2015, 12:36 nachm. GMT

Guest

Guest

bkt si nje shtet gjoja europian dhe me fitim perqindje tre here me teper se sa vendet e tjera eu ? eshte pak e dyshimte nje gje e tille s'ka kontroll shteteror?.

Juli 14, 2014, 5:31 nachm. GMT